Case Study: Sodiak Horsetrucks België

Leadgeneratie en landingspagina

Opzetten Landings pagina

  •  

Leads voor Horsetrucks

  •  

Nieuwe klanten in België

  •  

Overzicht

Voor een nieuwe verdeler in België kwam de simpele vraag: “hoe creëren we naamsbekendheid en eventueel leads in een markt waar we nog niet verdelen?”

Sodiak Horsetrucks bouwt luxe paardentrucks in single en double cab uitvoering die bestuurbaar zijn met rijbewijs B. In Nederland beziten ze al een stevige naam en klantenbestand maar in België werd er tot voor kort nog geen verkoop gerealiseerd. 

Doelen

  • Naamsbekendheid creëren in België
  • Leadgeneratie via google en facebook advertenties 

Aanpak

In samenspraak met Sodiak werd er een landingspagina opgesteld voor bezoekers die uit facebook en google advertenties zouden vloeien. Een strak design en een duidelijke verwoording van de luxe, kwaliteiten en voordelen van de paardentrucks zorg(d)en voor een enorm goed resultaat.

Tot op heden komen er voortdurend leads binnen die meer info vragen omtrent de paardentrucks. De campagne werkt zo goed dat we nu nadenken over het designen en ontwikkelen voor een website voor de Belgische markt zodat we verder kunnen inzetten op het Digitale!

Leads komen binnen aan €8 per stuk, er worden voortdurend nieuwe gesprekken gevoerd met geïnteresseerden en het publiek is lovend over de paardentrucks! Campagne meer dan geslaagd!

Digitale Oplossingen
Die je Verder Helpen

Gebruik je op dit moment al Google of Facebook advertenties?

Vraag dan een vrijblijvende audit

Wij analyseren kosteloos je huidige campagnes, steken al onze bevindingen in een rapport en overlopen dat samen met jou. We vertellen je zelfs wat je beter kan veranderen en hoe je dat doet.

Offerte, Info of Audit Aanvragen

Vertel ons meer over je huidige campagnes of krijg een vrijblijvende offerte en begeleiding op maat binnen de 24u.

Noortemstraat 10c
9990 Maldegem, 
België

Close Menu
Masea marketing

Deze website gebruikt cookies om je beste surfervaring te kunnen garanderen. Door deze tab te sluiten ga je akkoord met het gebruik hiervan.