Case Study: De Jonghe

Webdesign en google advertenties voor leadgeneratie

Redesignen van Website

  •  

Leads voor tuinontwerp

  •  

Nieuwe identiteit

  •  

Overzicht

De Jonghe is al decennia een gevestigde waarde in het Meetjesland. Ze ontwerpen moderne tot landelijke tuinen inclusief zwemvijers, opritten, daktuinen. Alles gebeurt inhouse door ervaren architecten en ook de uitvoering en oplevering wordt zelf gedaan. 

Naast de tuinen levert De Jonghe ook aannemingen en grotere constructies zoals wegenwerken. Dit zorgde voor een tweestrijd. Het doelpubliek voor tuinen is een compleet ander publiek dan voor aannemingen.

Het probleem: een compleet nieuw Facebook account met gloednieuwe Pixel zonder data. Een product verkopen met zo goed als geen historische data om mee te werken is een enorme uitdaging. We zagen echter wel mogelijkheden en weinig concurrentie op het gebied van facebook advertenties en sprongen in actie.

Doelen

  • Nieuwe Brand identity en onderscheiding voor Tuinen
  • Leadgeneratie via google 
  • Nieuwe website voor Tuinen

Aanpak

Als eerste werkten we nauw samen met Annelies om zo snel (maar kwaliteit behouden) mogelijk een landingspagina te ontwerpen waar het zoekverkeer van de google advertenties op zou kunnen landen. Na goedkeuring van het design stelden we advertentiecampagnes op in en rond het meetjesland.

Het bleek al snel een succes. Tot op heden komen er elke maand nieuwe aanvragen binnen voor tuinontwerp en tuinaanleg. 

Hierna kwam de website aan bod. Er werd een nieuwe domeinnaam, dejonghe-tuinen, geregistreerd om de splitsing tussen tuinen en aannemingen zo duidelijk mogelijk te maken.  

Het design werd ontwikkeld door Jos Notteboom en wij zorgden voor de ontwikkeling.

Digitale Oplossingen
Die je Verder Helpen

Gebruik je op dit moment al Google of Facebook advertenties?

Vraag dan een vrijblijvende audit

Wij analyseren kosteloos je huidige campagnes, steken al onze bevindingen in een rapport en overlopen dat samen met jou. We vertellen je zelfs wat je beter kan veranderen en hoe je dat doet.

Offerte, Info of Audit Aanvragen

Vertel ons meer over je huidige campagnes of krijg een vrijblijvende offerte en begeleiding op maat binnen de 24u.

Noortemstraat 10c
9990 Maldegem, 
België

Close Menu
Masea marketing

Deze website gebruikt cookies om je beste surfervaring te kunnen garanderen. Door deze tab te sluiten ga je akkoord met het gebruik hiervan.